Esittelyssä kuntavaaliehdokas Timo Valkama

Kirjoituksia

Olen 50 vuotias ja asun Lohjan Routiolla.

Olen myös ensimmäistä kertaa ehdokkaana kuntavaaleissa ja SDP:n arvoista löysin samaistumista omiin arvoihin. Oikeudenmukaisuus politiikan päätöksenteossa ja henkilökohtaisessa elämässä suhteessa yhteiskuntaan on perusarvoni.  Yhteiskuntaa olen aina pyrkinyt tarkastelemaan yhteiskuntatieteiden kriittisestä näkökulmasta ja välittänyt heikommassa tilanteessa olevien ääntä esiin mm. Lastensuojelunuorten, päihde- ja lainrikkojataustaisten ja ikääntyneiden tarpeiden sekä palveluiden kehittämisen puolesta puhujana koen itse olevani vahvimmillani politiikan teossa. Pidetään kaikki mukana!

Lue tästä lisää Timon työstä KRIS-järjestössä: http://www.haaste.om.fi/fi/index/lehtiarkisto/haaste12017/vertaistyollamotivoidaanvankiamuutokseen.html