Seurakuntavaalit lähestyvät. Ennakkoäänestys järjestetään 6-10.11. ja varsinainen vaalipäivä on 18.11.2018. Lohjan demarit lähtevät seurakuntavaaleihin Työväen kirkkoväki -nimisen valitsijayhdistyksen alla.

Ehdokkaat

Tapaa ehdokkaita

Keskiviikkona 17.10. Lohjan kirkkokentällä Asunnottomien yö -tapahtumassa alkaen klo 17:00.

Sunnuntaina 21.10. Lohjan Pyhän Laurin kirkossa kello 10 alkavassa messussa, jonka jälkeen muistosaattue ja kukitus Punaisten muistomerkillä

Sunnuntaina 21.10. Syysmarkkinoilla Lohjalla

Sunnuntaina 21.10. samana iltapäivänä vielä Lohjan Työväentalolla klo 15 alkavassa juhlassa.

Vaaliteemat

Työväen kirkkoväelle on tärkeää, että kirkko on lähellä ihmistä ja se uudistuu.

Työväen kirkkoväen tavoitteena on yhtenäinen, eheä ja vahva seurakunta. Emme ole yhden asian liike, meille kirkko on armon ja sovituksen sekä keskinäisen solidaarisuuden, suvaitsevaisuuden ja kunnioituksen edistäjä. Olemme valmiita yhteistyöhön kaikkien ryhmien kanssa.

Toivomme seurakuntalaisten aktiivista mukaan tuloa kehittämään oman seurakuntansa toimintaa, tutustumalla ja osallistumalla seurakunnan tarjoamiin lukuisiin mahdollisuuksiin. Jokaisen on tunnettava olevansa tervetullut seurakunnan vapaaehtoistyöhön.

Yhteistyötä on kehitettävä kaupungin kanssa, ennakkoluulottomasti ja avoimesti.

Yhtenäisen seurakunnan kehittäminen; kokonaisuuksien hahmottaminen ei aina ole helppoa. Päätöksenteossa pelkästään tunteet eivät voi olla ohjaavina.

Talouden tasapainotus on jatkuvaa. Epävarma taloustilanne on koko maan laajuista. Kirkon keskeisille tehtäville on varmistettava riittävät resurssit.

Keinoina ovat mm. valtuutettujen perehdyttäminen tehtäväänsä, yhteiset seminaarit, vierailut seurakunnan eri osissa ja kirkoissa, vapaamuotoiset tilaisuudet. Työntekijöiden ja seurakuntalaisten kuuleminen asioiden valmisteluissa, jotta päätöksiin voidaan vaikuttaa. Hallinnon tulee olla avointa.