Lohjan kaupungin lautakuntien demarijäsenten organisoimana seuraavat keskustelu- ja infotilaisuudet

Etusivu
Järjestämme Lohjan kaupungin lautakuntien demarijäsenten organisoimana seuraavat keskustelu- ja infotilaisuudet, joissa esitellään lautakunnan toimialaan liittyvät esitykset Lohjan kaupungin talouden tasapainottamisohjelmaksi.  Tilaisuudet järjestetään Lohjan Työväentalolla, Kalevankatu 1,  seuraavasti:
  • Palvelutuotantolautakunta (palvelutuotantolautakunnan toiminta-ajatuksena on tuottaa keskitetysti kaupungin johtamisessa ja arjessa tarvittavia palveluita asukkaille, yrityksille ja kaupungin sisäisille asiakkaille) sunnuntaina 10.2. klo 16.00,
  • Sosiaali- ja terveyslautakunta (sosiaali- ja terveyslautakunta vastaa työikäisten ja ikääntyneiden palvelualueen johtamisesta sekä seuraa ja valvoo toimialansa kuntayhtymien toimintaa) sunnuntaina 17.2. klo 16.00,
  • Vetovoimalautakunta ( vetovoimalautakunta vastaa kaupunkikehitys- ja kaupunkisisällöt-tulosalueiden johtamisesta sekä seuraa ja valvoo toimialallaan konserniyhtiöiden, tytäryhtiöiden ja ostopalvelujen toimintaa) torstaina 21.2. klo 17.00,
  • Lasten, nuorten ja perheiden lautakunta (lasten, nuorten ja perheiden lautakunta vastaa lasten, nuorten ja perheiden palvelualueen johtamisesta sekä seuraa ja valvoo toimialansa kuntayhtymien toimintaa) sunnuntaina 3.3. klo 15.00.

Tule evästämään lautakunnan demarijäseniä lautakuntakohtaisten talouden tasapainottamisohjelmien valmistelussa. Tervetuloa!